м. Рівне, вул. Захисників Маріуполя, 25

Головна » Новини » Новорічне звернення Надії Гладкевич до партнерів та колег

Новорічне звернення Надії Гладкевич до партнерів та колег

Шановні Партнери! Щиро вітаємо Вас із Новорічними святами. Ми вдячні Вам за багаторічну співпрацю, довіру та підтримку. Завершується рік, який приніс нам багато нового досвіду. Рік, протягом якого перед нами постало безліч викликів, сумнівів, сподівань. Ще до березня 2020-го ми звикли жити у шаленому темпі, швидко бігти, не озираючись, намагаючись усе встигнути. І усе в нас було добре, динамічно, перспективно. Раптом, світ зупинився. Незвичний стан для бізнесу, що постійно у русі. У нас, як і у всіх, на початку були введені карантинні обмеження, неповний робочий тиждень, відпустки за власний рахунок. Такий собі тимчасовий параліч. З іншої ж сторони, вивільнилося багато часу на “подумати”, подивитися на себе зі сторони, під іншим кутом. Ми почали піддавати сумніву усе, що на нашу думку та й на думку наших клієнтів ми робили добре. Побачили, що багато речей можна робити по-іншому і краще.
“Прийшло розуміння – потрібно інвестувати у гнучкість, адаптивність та нашу внутрішню спроможність.”
Ми швидкими темпами розпочали змінювати наші бізнес-моделі, впроваджувати технології ощадливого виробництва від безпосередньо виробничих процесів  до процесів побудови сервісу та процесів управління. Зосередились на розвитку нових технологічних платформ. У компанії почали більше спілкуватися та говорити про основні зміни, як компанія і кожен окремо бачить себе навіть не через рік, а через 5 -10 років. Нові виклики дали можливість переосмислити речі, які робились не так, що дуже повільно наближувало нас до кінцевої мети. І, як не дивно, в цьому році нам вдалося зробити значно більше, ніж за попередні кілька років. Найбільшим досягнення є те, що працівники стали активними амбасадорами змін. Кожен, хто починав масштабні зміни знає, що складно залучити більшість у процес змін, переконати, дати можливість повірити. Змінюватись не просто, але ми стартанули з новою силою і вже на кінець року бачимо гарні результати. Виявляється, світ може бути іншим – динамічним, але неквапливим. Нові технологічні платформи дають нам можливість швидко та ефективно працювати з  нашою сервісною мережею. Ми здійснюємо сервіс швидше, але не поспішаємо, ми маємо величезний резерв для росту. І вже у цьому році нам вдалося суттєво розширити присутність сервісних послуг у різних регіонах України. Ми інвестували у нову платформу для швидкого розгортання інтеграційних рішень у сфері розрахунків за товари та послуги. За цим прийшли нові партнери у рітейлі, фінансових установах, муніципальному секторі та у традиційному для нас банкингу. Ми заперечили все, що робили раніше та почали діяти по новому. Немає нічого сталого, особливо у час динамічних змін. Завжди можна зробити краще, ефективніше. Згадуючи Платона, міф про “Печеру”
“Ми сиділи у печері та дивилися на тіні, а тепер ми вийшли на Сонце. На початок воно ріже очі, але на Сонці краще.”
Тому бажаю у 2021-му не боятися змін. Насолоджуйтеся кожним результатом, бо він відображає шлях, хто ми є і ким ми будемо. Залишайтеся сильними та вірте у найкраще. Впустіть радість у своє життя – радість спілкування, радість творіння та шляху до нового! Надія Гладкевич Директор РЕНОМЕ СМАРТ

Лінія довіри

Лінія довіри РЕНОМЕ

Шановні співробітники та клієнти, якщо Ви знаєте або стикалися в своїй роботі:
• З вимаганням та отриманням грошових винагород;
• З порушенням Ваших прав;
• З вчиненням проти Вас неправомірних дій з боку співробітників всіх рівнів;
• З порушенням внутрішніх правил і регламентів Компанії;

Ви можете повідомити про ці факти, заповнивши форму нижче.
Анонімність гарантуємо.

Замовити дзвінок