м. Рівне, вул. Захисників Маріуполя, 25

Головна » Новини » У Рівному пройшов освітній форум «Школа майбутнього» за підтримки компанії РЕНОМЕ

У Рівному пройшов освітній форум «Школа майбутнього» за підтримки компанії РЕНОМЕ

У Рівному протягом двох вихідних громадські активісти, освітяни, представники бізнесу та батьки мали унікальну можливість обговорити майбутнє освіти України, використання нових технологій, методик та практик сьогодення.

Протягом двох днів 20-21 травня проходив освітній форум «Школа майбутнього», організаторами якого є громадська організація «Фонд освітніх ініціатив» спільно з громадською організацією «Платформа взаємодій «Простір» за підтримки групи компаній РЕНОМЕ.

Керуючий громадською організацією «Фонд освітніх ініціатив» Євген Рудик розповів про те, скільки відвідувачів було на освітньому форумі, та які теми обговорювали.

– Учасників освітнього форуму було близько 50-и чоловік. Говорили про освіту майбутнього, школу майбутнього, про реалії освіти, куди вона рухається та чому їй, власне, потрібно змінюватися. На сьогодні стоять серйозні виклики перед суспільством, і на нашу думку, класична школа не готує дітей для того аби вони могли вільно орієнтуватися в цьому світі. Тож обговорювали і альтернативні школи, які вже існують в Україні. Були включення по скайпу із засновником однієї із перших некласичних шкіл в Україні, яка діє з 1994 року, та вже має своїх випускників. Були включення з психологом з Польщі, яка розповідала про те, як дітей вчити критичного мислення і командній взаємодії. Це якщо коротко про основні тези форуму, який пройшов дуже цікаво – розповів керуючи громадської організації «Фонд освітніх ініціатив» Євген Рудик.

Група компаній РЕНОМЕ активно підтримує освітні проекти у місті Рівному вже не перший рік. А з цього року навіть започаткувала власний – «Відкрита академія РЕНОМЕ». Адже, бізнес та освіта не можуть існувати окремо. То ж компанія РЕНОМЕ не могла оминути такий захід у Рівному та стала партнером освітнього форуму «Школа майбутнього».

В учасників освітнього форуму була хороша можливість провести кілька днів у колі активних та ініціативних однодумців, отримати корисну та актуальну інформацію у сфері навчання, знайти нові корисні контакти та зробити свій внесок у реформу освітньої системи України на місцевому рівні.

– В наш час кожен усвідомлює, що освіта у цілому світі потребує трансформацій. Ми живемо в еру, коли технології змінюють усе довкола. Ці зміни вимагають трансформації підходу до організації навчання, ролі вчителя та сприйняття освіти у суспільстві. Це були два дуже насичених дні. Ми прослухали надзвичайно цікаві лекції Звісно отримала безцінний досвід, нові знання і вміння – це було неймовірно! – поділилася враженнями від освітнього форму викладачка Національного університету Острозька академія Ольга.

 

Лінія довіри

Лінія довіри РЕНОМЕ

Шановні співробітники та клієнти, якщо Ви знаєте або стикалися в своїй роботі:
• З вимаганням та отриманням грошових винагород;
• З порушенням Ваших прав;
• З вчиненням проти Вас неправомірних дій з боку співробітників всіх рівнів;
• З порушенням внутрішніх правил і регламентів Компанії;

Ви можете повідомити про ці факти, заповнивши форму нижче.
Анонімність гарантуємо.

Замовити дзвінок