м. Рівне, вул. Захисників Маріуполя, 25

Головна » Новини » Підсумки #пробіг_ДО_ПЕРЕМОГИ

Підсумки #пробіг_ДО_ПЕРЕМОГИ

ДО ДНЯ ПРОГРАМІСТА РЕНОМЕ СМАРТ ПРОВЕЛИ #ПРОБІГ_ДО_ПЕРЕМОГИ – БЛАГОДІЙНИЙ ЗАБІГ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Партнерами та підтримкою в цьому стали Rivne Running Club та Rivne IT CLUSTER, які не лише сприяли організації, але й взяли участь в самому забігу.

Організовуючи цей забіг ми хотіли популяризувати здоровий спосіб життя, а також об’єднати як і професійних бігунів, так і любителів, а головне тих, хто любить посидіти за комп’ютером цілий день.

Головною метою було зібрати кошти на придбання електрогенераторів, обігрівачів та інших зимових потреб в/ч А 4790, тому ми прагнули якнайбільше скликати всіх охочих допомогти.

Реєстрація була розпочата 9 вересня в ОНЛАЙН та ОФЛАЙН форматі. Для участі був оголошений благодійний донат у розмірі 250 гривень або іншої довільної суми. До забігу активно долучилися представники ІТ-компаній Рівного:  КТС, ZAGRAVA GAMES, SoftServe, IT CLUSTER, а також професійні бігуни з Rivne Running Club та Triathlon Academy Rivne і інші учасники.

 

Загалом участь у пробігу взяли 135 учасників. З них 63 – працівники групи компаній РЕНОМЕ. У форматі ОНЛАЙН доєдналося 17 учасників.

Бігли сервісні Інженери з Рівного, Нововолинська та Києва. Долучились і інженери відділу моніторингу, програмісти R&D, акаунти департаменту продажу, фінансисти та бухгалтери. Бігли в горах, на стадіонах, по звичних маршрутах на своєму районі та навіть по городах та кабінетах. Адже всіх об’єднала спільна мета – зібрати кошти на підтримку ЗСУ.

Онлайн учасники: Дмитро Косарєв, Євген Жук, Костянтин Гладкевич та Аліна Бойчук свою дистанцію долали у Карпатах

Онлайн учасник: Андрій Костенко, м.Київ

ОФЛАЙН забіг

У суботу, на Пагорбі Слави зібралися не лише зареєстровані учасники, а ще і їхні діти, друзі та навіть собаки. Приходили цілими сім’ями, щоб взяти участь у забігу, адже нам сприяла не тільки мега сонячна погода, а ще й драйвова музика та крута атмосфера.

Сама ж підготовка до забігу розпочалась з енергійної розминки від тренера –  Тараса Нагорного, який зарядив та розігрів всіх і кожного.

Не забуваємо про ОНЛАЙН учасників, що від самого ранку долали свої відстані з трекером в руках.

Після розминки з Тарасом розпочався відлік учасників. 3…2…1…СТАРТ. Всі як один зірвались зі свого місця. Чоловіки, жінки, матусі з дітьми та колясками, учасники зі своїми чотирилапими улюбленцями, всі бігли #пробіг_ДО_ПЕРЕМОГИ не бачачи перешкод.

Дистанція була не складною. Учасники біглми всього 2,1 кілометра, але з усією душею і жагою до перемоги.

Переможці

Переможців поділили на три категорії: Жінки, Чоловіки та ОНЛАЙН учасники.

І хоча перемогу серед жінок та чоловіків отримали професійні спортсмени з Rivne Running Club, СМАРТівці були наполегливими, найвитрівалішими та найшвидшими в онлайні.

 

Переможці ОНЛАЙН

Переможцями серед ОНЛАЙН-учасників стали:

Найперший – Оксана КОЗІК  – 04080 (час відправки 8:07)
Найшвидший – Євген ЖУК  – 04068 (швидкість 9,48)
Найвитриваліший – Валерій СІРОШТАН – 04007 (дистанція 11,14 кілометра)

Онлайн учасник: Оксана Козік

Онлайн учасник: Надія Свінтозельська

Переможці ОФЛАЙН

Серед жінок:
№1 –  Ольга КОТОВСЬКА- 03054 (з часом 7:24)
№2 – Ірина ЛИСЮК – 03121 (з часом 8:32)
№3 – Наталя КАНТОМІРОВА  – 03148 (з часом 8:50)

Серед чоловіків:
№1 –  Кирило МІНЕНКОВ- 03144 (з часом 6:30)
№2 – Дмитро СТЕЦЮК – 03053 (з часом 7:01)
№3 – Павло БАС  – 03060 (з часом 7:02)

Окремо хочемо відзначити Надію СВІНТОЗЕЛЬСЬКУ, яка взяла участь онлайн, подолала 11 кілометрів і поступилась Валерію Сіроштану в дистанції всього на пару метрів.

Серед усіх учасників Володимир МОЛЧАНОВ був найвитривалішим. Першим зареєструвався забіг та подолав понад 14 кілометрів ОФЛАЙН протягом двох годин.

Переможці лотереї

Крім перемог у забігу, учасники брали участь в лотереї з цінними подарунками від РЕНОМЕ СМАРТ,  магазину електроніки КТС та фітнес-клубу Sport Life.

При реєстрації, безпосередньо перед самим забігом, кожен з учасників отримував свій номер-ідентифікатор, що кріпив на одяг та папірець, де записував той самий номер для лотереї, клав в чашу та очікував свій приз.

Розіграш проводив найчесніший та найсправедливіший помічник ведучого Данило.

Лінія довіри

Лінія довіри РЕНОМЕ

Шановні співробітники та клієнти, якщо Ви знаєте або стикалися в своїй роботі:
• З вимаганням та отриманням грошових винагород;
• З порушенням Ваших прав;
• З вчиненням проти Вас неправомірних дій з боку співробітників всіх рівнів;
• З порушенням внутрішніх правил і регламентів Компанії;

Ви можете повідомити про ці факти, заповнивши форму нижче.
Анонімність гарантуємо.

Замовити дзвінок