м. Рівне, вул. Захисників Маріуполя, 25

Головна » Новини » Компанія РЕНОМЕ започаткувала новий освітній проект «Відкрита академія»

Компанія РЕНОМЕ започаткувала новий освітній проект «Відкрита академія»

У Четвер, 11 травня в Платформі взаємодій «Простір» відбувся перший тренінг нового освітнього проекту компанії РЕНОМЕ – «Відкрита академія».

Лектор, який дав старт початку таких засідань – є бізнес-партнер групи компаній РЕНОМЕ, комерційний директор напрямку рішень для віконної індустрії компанії REHAU Україна Ігор Бінковський, який виступив перед аудиторією з майстер-класом з особистої ефективності «Як встигати реалізовувати свій потенціал у нашому турбулентному світі».

Разом із лектором Ігорем Бінковським усіх присутні намагалися зрозуміти як відчувати себе щасливою людиною, адже ми живемо в швидкоплинному і турбулентному світі, постійно поспішаємо, щоб встигнути якнайбільше, ми живемо в смартфоні, який змінює наші звички і наші вподобання. Ми стаємо все більш соціальними і, в той же час, більш одинокими. Велике мистецтво при цьому бути собою, встигати робите найголовніше і реалізовувати свій потенціал.

А сам Ігор Бінковський розповів, що для нього означає бути щасливим:

– Для мене, бути щасливим – дорівнює бути собою і мати можливість реалізовувати себе. І така можливість у мене зараз є. Я дякую і Богу, і людям, які мене оточують. Я можу впевнено назвати себе щасливою людиною.

Керівник маркетингово-аналітичного відділу «РЕНОМЕ» Олена Білик розповіла про специфіку та ідею створення освітнього проекту «Відкрита академія РЕНОМЕ».

– У нас виникла ідея започаткувати освітній проект, який має назву «Відкрита академія». Планується серія лекцій від наших бізнес партнерів, яких ми будемо запрошувати до Рівного. Варто зазначити, що це відкриті лекції, вільні для рівнян, студентів, молодих людей, для усіх, хто хоче почути тренерів, майстер-класи яких є зазвичай дорого вартісними. У нас є класні партнери, це і REHAU партнери з архітектурних бюро, та інші , яких ми запрошуємо на партнерських засадах. І вони погоджуються приїздити до нас в Рівне, і ділитися своїми знаннями безкоштовно з усіма охочими, – говорить Олена Білик.

Перший лектор «Відкритої академії РЕНОМЕ» Ігор Бінковський розповів про свою освітню діяльність, про те, кому він любить доносити ту інформацію, яку розповідав і для рівнян.

– Такі майстер-класи я даю для наших партнерів, для студентів, якщо кличуть (сміється) . Тому що спілкування з студентами завжди дає зовсім інший посил в житті. Це люди іншого покоління, з іншим баченням та сприйняттям. Те, що ти якийсь крутий, чи щось досягнув у своєму житті із студентами це не працює. У їхній очах є посил такий, що якщо ти прийшов у цю аудиторію – то розкажи нам щось цікаве. І коли мені це вдається, то я дуже щасливий. Іноді, я читаю тренінги для людей з 5-6 людей, тобто більш закриті тренінги, також є люди для яких я є коучем, які довіряють мені якісь свої життєві речі, яким я допомагаю рухатися по життю. Сьогодні мені дуже приємно бути у Рівному а ділитися із аудиторією своїми принципами, відкриттями про щастя та те, як не загубитися у нашому турбулентному світі.

Наступна подія «Відкритої академії РЕНОМЕ» відбудеться на початку червня у Open Ofice (162 ауд. НУВГП) ГО «Простір».

 

Лінія довіри

Лінія довіри РЕНОМЕ

Шановні співробітники та клієнти, якщо Ви знаєте або стикалися в своїй роботі:
• З вимаганням та отриманням грошових винагород;
• З порушенням Ваших прав;
• З вчиненням проти Вас неправомірних дій з боку співробітників всіх рівнів;
• З порушенням внутрішніх правил і регламентів Компанії;

Ви можете повідомити про ці факти, заповнивши форму нижче.
Анонімність гарантуємо.

Замовити дзвінок