м. Рівне, вул. Захисників Маріуполя, 25

Головна » Новини » Компанія РЕНОМЕ вже вп’яте стала партнером Чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge

Компанія РЕНОМЕ вже вп’яте стала партнером Чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge

У суботу, 25 березня відбулася фінальна гра п’ятого сезону Чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge від компанії Smart People.

Компанія «РЕНОМЕ» вже вкотре стала партнером цього змагання. Також ще шість провідних українських компаній підтримали п’ятий сезон Чемпіонату. Це «URBAN PLANET», ТМ «Дмитрук», Nestle, Verallia Ukraine, Eskada-M та DyckerhoffCement Ukraine. А приймали чемпіонат Національний університет водного господарства та природокористування.

На відкритті чемпіонату слова настанови командам дала генеральний директор компанії «РЕНОМЕ» Надія Гладкевич.

– Бізнес без якісної освіти не може існувати та розвиватися. І це добре розуміють у групі компаній РЕНОМЕ. То ж ми відкриті для молодих фахівців, а тому не можемо бути осторонь цього чемпіонату. І я думаю, що і надалі будемо підтримувати такі проекти. Пам’ятайте, що в Україні можна реалізуватися та розвиватися. Бажаю вам ніколи не лінуватися, вірити у себе та головне мати бажання змінювати цей світ, – наголосила Надія Гладкевич.

Цього сезону за першість змагалися 15 найкращих команд-фіналістів. У підсумку: абсолютними переможцями стала команда НУВГП – «Komorebі». Друге місце дісталося команді НУВГП «Внуки Форда» і третє – команді «Стрім» з НаУ «ОА».

Але крім переможців представники компанії РЕНОМЕ відзначили 5 команд, які на їх думку заслуговують уваги. Це команда студентів-маркетологів Національного університету водного господарства та природокористування ­­­­­«BBG», команда студентів Національного університету «Острозька академія» «Стрім», команда з НУВГП «Komorebі», студенти НУВГ – команда «3+2» та команда студентів НаУ «ОА» «Dark Minds».

Учасники отримали від РЕНОМЕ – екскурсію до компанії, а також маленькі подарунки-сувеніри.

Студенти-маркетологи Національного університету водного господарства та природокористування, учасники команди «ВВG» Мельник Олександр, Рафальська Діна та Сидоренко Дмитро поділилися своїми емоціями після участі у Чемпіонаті.

– Готуватися до Чемпіонату було важко, проте надзвичайно цікаво. Сьогодні це був чотирьохгодинний мозковий штурм, який навчив нас більш якісно планувати свою роботу, а також зуміли налагодити хорошу колективну працю. Це була своєрідна спроба відчути себе на місті керівників компанії. Хоч ми не є призерами Чемпіонату, нам дуже приємно отримати відзнаку від компанії РЕНОМЕ. Щиро вдячні за приз – екскурсія у компанію, а також вже давно мріяли про термо-чашку (сміються), – розповідають учасники чемпіонату.

Організатори п’ятого сезону Чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів Smart Cahallenge щиро вдячні партнерам, які відіграли визначальну роль у конкурсі.

– Щиро вдячні нашим партнерам за натхненні виступи, корисні поради учасникам змагання, за цінні фідбеки щодо рішень бізнес-кейсу, та за вашу підтримку впродовж усього періоду підготовки та проведення проекту. Безумовно дякуємо за подарунки та можливості, які ви підготували для команд-фіналістів, – зазначає керівник компанії Smart People Тарас Комаренко.

То ж компанія РЕНОМЕ вітає переможців та учасників конкурсу. Чекаємо призерів у нас на екскурсії, а також варто зауважити, що учасники чемпіонату мають унікальну можливість скористатися можливостями, які ми пропонуємо студента: пройти виробничу практику або ж стажування у компанії РЕНОМЕ.

Лінія довіри

Лінія довіри РЕНОМЕ

Шановні співробітники та клієнти, якщо Ви знаєте або стикалися в своїй роботі:
• З вимаганням та отриманням грошових винагород;
• З порушенням Ваших прав;
• З вчиненням проти Вас неправомірних дій з боку співробітників всіх рівнів;
• З порушенням внутрішніх правил і регламентів Компанії;

Ви можете повідомити про ці факти, заповнивши форму нижче.
Анонімність гарантуємо.

Замовити дзвінок