м. Рівне, вул. Захисників Маріуполя, 25

Головна » Новини » У пост-COVID еру з’явився шалений запит на ефективність

У пост-COVID еру з’явився шалений запит на ефективність

Думка Місяця – серія реальних історій бізнесу з перших вуст. У них ми ділимось знаннями, власним досвідом, рішеннями, успіхами і поразками, щоб підтримати тих, хто має власну справу.
Розповідаємо про заміну купюро-обчислювального обладнання у Альфа-Банку.
Надія Гладкевич
директор РЕНОМЕ СМАРТ
У пост-COVID еру з’явився шалений запит на ефективність. А ефективність – це прибуток, який своєю чергою генерує ще вищу ефективність. Ті, хто це розуміють вже працюють на випередження. Вони знають, що стандартні процеси нікуди не дінуться, навіть в режимі діджиталізації. Тому, все те, що не можна «загнати» в цифру, потрібно оптимізувати. РЕНОМЕ СМАРТ стартували з комплексним проєктом по модернізації та оптимізації касових центрів Альфа Банк, частиною якого є заміна купюро-обчислювального обладнання. Основою проєкту є повноцінний перегляд бізнес-процесів касового центру та встановлення сучасних апаратів від Giesecke+Devrient.
Концепція Giesecke+Devrient – це в першу чергу про зміну парадигми. Це про глобальні зміни процесів. Це про те, як бути кращим за конкурента вже сьогодні.
Ринок сьогодні диктує жорсткі умови, тому щоб зберегти лідируючі позиції, потрібно бути з кращими. Нові технології від Giesecke+Devrient змінюють процеси всередині банку, дозволяючи автоматизувати роботу з готівкою, оптимізувавши роботу персоналу. Касир витрачатиме менше часу на перерахунок тих же об’ємів готівки. А для банку робота з готівкою є однією з основних ланок діяльності. При підвищенні швидкості перерахунку готівки, збільшуються обіг готівки на ринку і як наслідок банк отримує економічну вигоду. Зручність та ефективність нової системи полягає в тому, що процес готівкового обігу відбувається натисканням кількох кнопок, а вся інформація фіксується в одній програмі, прозоро та зрозуміло.

Діджиталізація готівки, розумне та ефективне керування нею та економічна доцільність від вище перечисленого – переваги технологій від Giesecke+Devrient.

Впроваджена система побудована на базі нового пристрою BPS C5.

Це перша поставка в Україну такої техніки. Абсолютно нова лінійка, яка вже завоювала безліч нагород та схвальних відгуків у Європі. Девайс дуже ергономічний, має стильний дизайн, швидкий та продуктивний у роботі. Раніше Giesecke+Devrient знали як постачальників рішень для великих центр-банків по всьому світу. Новий продукт розрахований, у першу чергу, на комерційний ринок. Новинкою та унікальністю цього пристрою є те, що він оснащений так званим «header cards» – роздільні карти. Вони фіксують початок та кінець депозиту. Тобто, відміряють об’єм готівки, що прибула, відмічаючи джерело надходження. Це забезпечує безперервний рух готівки, що йде потоком і інформація одразу передається у систему обліку грошових коштів банку.
Окрім фізичної поставки сортувальників, ми забезпечуємо їх налаштування та інтеграцію з рішенням для оптимізації руху грошових коштів та встановлення нашого CashLab для прогнозування та управління обігом грошової маси, а також адаптацію під усі банківські процеси. Надалі, РЕНОМЕ СМАРТ буде забезпечувати супровід та обслуговування касової техніки.
Персональний висновок
Запит на ефективність зростатиме. Модернізація та автоматизація стане пріоритетом для кожного бізнесу, а РЕНОМЕ СМАРТ – надійний партнер у реалізації таких проєктів.
#РЕНОМЕСМАРТ #IT #Технології #ЕкспертГалузі

Лінія довіри

Лінія довіри РЕНОМЕ

Шановні співробітники та клієнти, якщо Ви знаєте або стикалися в своїй роботі:
• З вимаганням та отриманням грошових винагород;
• З порушенням Ваших прав;
• З вчиненням проти Вас неправомірних дій з боку співробітників всіх рівнів;
• З порушенням внутрішніх правил і регламентів Компанії;

Ви можете повідомити про ці факти, заповнивши форму нижче.
Анонімність гарантуємо.

Замовити дзвінок