Main » News » Відкрита бізнес-академія РЕНОМЕ продовжує примножувати знання

Відкрита бізнес-академія РЕНОМЕ продовжує примножувати знання

Відкрита бізнес-академія РЕНОМЕ допомогла студентам-випускникам та молодим спеціалістам пізнати методику Lean Six Sigma, її принципи та реальні кейси впровадження методології у IT компанії.

Засади Lean Six Sigma – не просто гарні слова та теорії, а реальні методики, які впроваджуються тисячами компанії у всьому світі, а студентів з нею познайомив виконавчий директор ТОВ «РЕНОМЕ-СМАРТ» Сергій Анатолійович Теліженко.

У витоках своїх методика Lean Six Sigma складається з двох частин – Lean та Six Sigma, які у різний час успішно впроваджувались різними компаніями, а згодом об’єднались у загальну ідею та методику.

Lean користується популярністю за методичний підхід до упорядкування процесів виробництва та сервісу шляхом усунення відходів, одночасно створюючи цінності для клієнтів. Використання Six Sigma зменшує кількість дефектних виробів або послуг, що призводить до збільшення доходів та більшої задоволеності клієнтів.

А загальна Lean Six Sigma збільшує прибуток, надаючи вашим організаціям змогу робити більше за меншу вартість – продавати, виробляти та надавати більше продуктів або послуг, використовуючи менше ресурсів.

Пан Сергій також поділився досвідом впровадження деяких елементів методології на базі «РЕНОМЕ-СМАРТ», розповів про історію компанії та з задоволенням відповів на усі запитання, що виникли у слухачів.

 

Trust line

RENOME trust line

Dear employees and clients, if you know or encountered in your work:
• With extortion and receipt of monetary rewards;
• In violation of your rights;
• By committing against you unlawful actions by employees of all levels;
• In violation of internal rules and regulations of the Company;

You can report these facts by filling out the form below.
Anonymity is guaranteed.

Call back