Main » News » Транспортне рішення від РЕНОМЕ СМАРТ для розумного міста.

Транспортне рішення від РЕНОМЕ СМАРТ для розумного міста.

У всіх містах України дуже важливо надати транспортне рішення в частині оплати за проїзд, особливо це стосується категорії пільговиків.

Про це розповів директор з розвитку бізнесу компанії РЕНОМЕ СМАРТ Валерій Сіроштан під час відкритої дискусії FinUpdate: Анатомія розумного міста.

Експерт зазначає, що технологія Smart City допоможе розв’язати проблему з пільговими перевезеннями.

«Не секрет, що у всій країні існує проблема обліку пільговиків. Як же правильно фіксувати кількість пільговиків? А то ми всі знаємо, що на маршрутці при вході написано “Везу дві бабусі“. Це ж не фантазія і не чиясь казка — просто приватному підприємству муніципалітет компенсує вартість проїзду за двох пільговиків в один кінець», — заявив Валерій Сіроштан.

Тому транспортне рішення, як елемент Smart City пропонує технологію, згідно з якою внаслідок емісії картки пільговик може зафіксувати, що він зайшов. Таким чином у транспортного оператора щоразу фіксуватиметься, скільки пільговиків він перевозить.

«Наступний етап — емісія картки або якогось формфактора, який дозволяє ідентифікувати того ж пільговика. Так місто стає ще розумнішим, бо зараз жоден населений пункт України не має чіткого обліку пільговиків, хоча згідно із законодавством, їх є 13 категорій!» — поділився планами Валерій Сіроштан.

Також в Україні виникає серйозний дисбаланс щодо використання громадського транспорту, адже протягом дня він може їздити марно, а в години пік — забитим. Тому, на думку експерта, у великих містах є сенс стимулювати пільговиків їздити не в годину пік, адже таким чином громадський транспорт дуже зношується.

 

Trust line

RENOME trust line

Dear employees and clients, if you know or encountered in your work:
• With extortion and receipt of monetary rewards;
• In violation of your rights;
• By committing against you unlawful actions by employees of all levels;
• In violation of internal rules and regulations of the Company;

You can report these facts by filling out the form below.
Anonymity is guaranteed.

Call back