Main » News » Смачний ранок з користю

Смачний ранок з користю

Компанія «РЕНОМЕ» та ТМ «Вікнова» зібрали молодих дизайнерів та архітекторів Рівненщини, щоб поспілкуватись у неформальній обстановці.

«Коли занадто пізно для сніданку і занадто рано для обіду – саме час для зустрічі з цікавими людьми» – саме таку думку висловили організатори бранчу, збираючи молодих митців у новому фірмовому салоні ТМ «Вікнова».

«Перед організацією зустрічі були дуже незрозуміли емоції, це все було вперше і ми не знали, яка буде реакція людей, чи всі погодяться, бо зараз за браком часу не завжди є можливість виділити час на якісь зустрічі. Але тема була цікава, тема була актуальна, тому думаю, що це стало ключовим».

Під час ранкової здибанки учасники та організатори разом з Романом Гореглядом обговорили тему «Використання стабілізованих рослин в інтер’єрі», дізнавшись про різні види стабілізованого моху не тільки в теорії, а і на дотик, після чого змогли ознайомитись також з асортиментом дверей та вікон, представлених у просторі. Ще однією цікавинкою стали веселі та повчальні історії розробки та втілення в життя проекту самого салону.

«Ми планували, що тут збиратимуться дизайнери, архітектори, усі творчі люди, а салон стане таким простором для творчого спілкування, для для обміну ідеями, для обміну інформацією».

 Спілкування з гарними та талановитими людьми, дружня атмосфера, обмін ідеями та досвідом, незабутні емоції, натхнення та творчий настрій – те, чого всі очікували від зустрічі, і організаторам цілком вдалось створити потрібну атмосферу, поєднуючи активну мозкову роботу з ароматами кави та круасанів.

Тож слідкуйте за новинами та заходами компанії і, можливо, саме Ви станете учасником наступних смачних ранків.

Фото : Вікторія Янушевич

Trust line

RENOME trust line

Dear employees and clients, if you know or encountered in your work:
• With extortion and receipt of monetary rewards;
• In violation of your rights;
• By committing against you unlawful actions by employees of all levels;
• In violation of internal rules and regulations of the Company;

You can report these facts by filling out the form below.
Anonymity is guaranteed.

Call back