Main » News » Компанію РЕНОМЕ відвідали бізнесмени зі Сходу

Компанію РЕНОМЕ відвідали бізнесмени зі Сходу

У середу, 22 березня компанію РЕНОМЕ відвідали початківці-бізнесмени із Луганської та Донецької області. Близько 16 чоловік приїхали на Рівненщину, аби перейняти досвід успішних компаній нашого краю. Двохгодинну екскурсію влаштували гостям і в компанії РЕНОМЕ.

Таке своєрідне знайомство з успішними компаніями Рівненщини Організувала «Програма розвитку ООН». А реалізувати це на Рівненщині допоміг керівник компанії Smart People Тарас Комаренко.

– Основна мета таких навчальних виїзних сесій з розвитку бізнесу передбачається в ознайомленні учасників з успішними практиками введення бізнесу та сучасними механізмами підприємницької діяльності, а також налагодження бізнес-контактів для розширення ринків збуту товарів та послуг. Показавши на прикладі як працюють успішні компанії у нас на Рівненщині, сприятиме розвитку навиків підприємців, мешканців Луганської та Донецької області. Звісно, оминути компанію «РЕНОМЕ» не можна було. Адже у вас є багато чому повчитися, – говорить Тарас Комаренко.

Директор компанії «Реноме-Комфорт» Федір Делеган познайомив гостів зі Сходу із групою компаній «РЕНОМЕ». Розповів про те, з чого зародилося РЕНОМЕ, основні принципи роботи, а також як сам долучився до цієї родини. Звичайно, коротко розповів про унікальний житловий комплекс у Рівному «Спектрум». Також бізнесмени-переселенці ознайомилися з роботою працівників «РЕНОМЕ-СМАРТ», а на фінал екскурсії побачили на власні очі якість та в чому ж та особливість житлового комплексу «Спектрум».

Своїми враженням від екскурсії по РЕНОМЕ поділилася луганчанка Наталія Бодня, яка наразі разом із родиною проживає у Северодонецьку, Луганської області.

– Для мене, така екскурсія є дуже корисною, адже надзвичайно хочу навчитися правильно організовувати роботу у колективі. Так склалося, що недовіряю людям, вважаю, що краще аніж я роботу ніхто не зробить. То ж, як результат цього – багато працюю та мало приділяю часу родині. Мені дуже сподобалося у РЕНОМЕ, розумію, що для мене вкрай потрібне було спілкування з успішними людьми, які мріють, а головне реалізовують свої мрії у життя. Найбільше запам’яталися настанови Федора Делегана. У нього треба багато чому повчитися, він просто заряджає своїми емоціями та своїм позитивом. Дуже хочеться брати приклад з таких людей.

Компанія РЕНОМЕ бажає усім бізнесменам-початківцям успіху, а головне віри у свої власні сили.

 

 

Trust line

RENOME trust line

Dear employees and clients, if you know or encountered in your work:
• With extortion and receipt of monetary rewards;
• In violation of your rights;
• By committing against you unlawful actions by employees of all levels;
• In violation of internal rules and regulations of the Company;

You can report these facts by filling out the form below.
Anonymity is guaranteed.

Call back