Main » News » Дизайнери та архітектори зустрілись з ідеями пасивних будинків

Дизайнери та архітектори зустрілись з ідеями пасивних будинків

Фірмовий салон ТМ «Вікнова» знову став прихистком цікавих ідей та творчих людей, щоб обговорити з ними особливості та переваги пасивних будинків.

Жовтень став місяцем відкриттів і поступово відкривав горизонти усім, хто хотів навчатись новому. Традиційно зібравшись на смачну вранішню каву та неформальне спілкування у стінах шоу-руму ТОВ «РЕНОМЕ-ПАРТНЕР», дизайнери та архітектори рівненщини відкрили для себе премудрості пасивних будинків.

Провідником у світ будинків з найнижчим споживанням енергії став референт академії REHAU, керівник технічного відділу компанії REHAU та друг ТМ «Вікнова» Володимир Мудрак. Він не тільки обговорив з учасниками базові, ландшафтно-планувальні, фасадні та ізоляційні принципи проектування пасивного будинку, але і розповів про досвід різних країн у цій сфері.

Що ж таке пасивний будинок? За якими критеріями визначають пасивність? Яку історію мають ці диво-будинки, як ідея розповсюджувалась світом та скільки їх є в Україні? Що потрібно, щоб будувати такі споруди та як найкраще це робити? На ці та ще багато інших питань відповіли учасники у діалозі з Володимиром.

А ще трохи поскладали конструктор, але не для того, щоб розважитись, а для глибинного розуміння принципів конструкції та складових пасивної будівлі.

Організатори бранчів дизайнерів та архітекторів продовжуватимуть творчі пошуки тем, щоб зустрічатись знову та разом пізнавати нове. Тому продовжуйте слідкувати за анонсами подій та долучайтесь до нових зустрічей!

 

Trust line

RENOME trust line

Dear employees and clients, if you know or encountered in your work:
• With extortion and receipt of monetary rewards;
• In violation of your rights;
• By committing against you unlawful actions by employees of all levels;
• In violation of internal rules and regulations of the Company;

You can report these facts by filling out the form below.
Anonymity is guaranteed.

Call back