м. Рівне, вул. Захисників Маріуполя, 25

Головна » Новини » РЕНОМЕ ЄВРОБУД видаватиме сертифікати з енергоефективності

РЕНОМЕ ЄВРОБУД видаватиме сертифікати з енергоефективності

Нагадаємо, з 1 січня 2019 року у дію вступає Закон «Про енергетичну ефективність будівель», він передбачає проведення обов’язкового енергоаудиту будинків, за результатами якого будуть видавати відповідні сертифікати.

РЕНОМЕ ЄВРОБУД серед небагатьох компаній в Україні, які вже мають відповідні повноваження та сертифікованого фахівця з енергоаудиту. Одним із перших в регіоні, відповідний  атестат на базі Центру з енергоефективності НУВГП, отримав  директор технічний компанії РЕНОМЕ ЄВРОБУД Андрій Якимчук.

«Нові законодавчі вимоги відкривають перспективи для нашого регіону та держави в цілому», – розповідає директор РЕНОМЕ ЄВРОБУД Андрій Моніч. « В першу чергу, це контроль за якістю виконаних робіт у сфері енергоефективності. Це вимоги  європейських стандартів не в теорії, а в практичній площині, із конкретними розрахунками. По-друге, комплексна термомодернізація багатоповерхівок дасть можливість майже вдвічі зменшити рахунки за комунальні послуги для мешканців. На сьогодні, енергоаудит  ставить нові виклики для повноцінної термомодернізації. Він дозволяє вивчити технічні характеристики будинку, провести аналіз обсягів споживання й віднайти можливі, найбільш раціональні, шляхи його зниження.»

Для РЕНОМЕ ЄВРОБУД енергоефективна сертифікація відкриває нові форми для співпраці з партнерами  та посилить соціальну місію в регіоні.  Тепер у компетенції  компанії надавати повний комплекс послуг з енергомодернізації  – починаючи з енергоаудиту і відповідної сертифікації, закінчуючи якісним виконанням робіт.

 

Лінія довіри

Лінія довіри РЕНОМЕ

Шановні співробітники та клієнти, якщо Ви знаєте або стикалися в своїй роботі:
• З вимаганням та отриманням грошових винагород;
• З порушенням Ваших прав;
• З вчиненням проти Вас неправомірних дій з боку співробітників всіх рівнів;
• З порушенням внутрішніх правил і регламентів Компанії;

Ви можете повідомити про ці факти, заповнивши форму нижче.
Анонімність гарантуємо.

Замовити дзвінок