Main » News » Яким же був навчальний рік за підтримки РЕНОМЕ?

Яким же був навчальний рік за підтримки РЕНОМЕ?

Рік невпинно рухається до останньої сторінки, а це означає, що кожна людина і компанія підводитиме підсумки своєї діяльності впродовж року. Компанія РЕНОМЕ активно працювала над освітніми проектами, відкриваючи для себе молоді таланти та палаючі серця, тому хоче поділитись з вами своїми надбаннями.
11 травня на базі Платформі взаємодій «Простір» відбувся тренінг з особистої ефективності «Як встигати реалізовувати свій потенціал у нашому турбулентному світі», який започаткував роботу нового освітнього проекту компанії РЕНОМЕ – «Відкрита бізнес-академія».
За час своєї роботи Академія провела 5 лекцій, які прочитали 3 лектори, і зібрала сотні студентів та молодих спеціалістів.
У навчальному році Відкритої бізнес-академії Ігор Бінковський став частим гостем Рівного і прочитав для слухачів 3 лекції про особисту ефективність, тайм-менеджмент та лідерство. Тож «студенти» змогли не просто дізнатись круті бізнесові кейси, а і попрацювати над власним розвитом.
   
Говорили і про будівельні плани та перспективи розвитку нашого міста разом з директором компанії «Реноме-Комфорт» Федором Делеганом. Про вже збудовані проекти групи компанії РЕНОМЕ, а також про системність роботи для розбудови міста Рівне. Усю увагу студентів привернув новий та сучасний житловий комплекс «Spectrum». Це перший у Рівному нестандартний будівельний план, то ж у студентів будівельних спеціальностей виникало безліч запитань.
Засади Lean Six Sigma – не просто гарні слова та теорії, а реальні методики, які впроваджуються тисячами компанії у всьому світі, а студентів з нею познайомив виконавчий директор ТОВ «РЕНОМЕ-СМАРТ» Сергій Анатолійович Теліженко. Пан Сергій також поділився досвідом впровадження деяких елементів методології на базі «РЕНОМЕ-СМАРТ», розповів про історію компанії та з задоволенням відповів на усі запитання, що виникли у слухачів.
 
Група компаній РЕНОМЕ завжди “за” свіжі та нові унікальні ідеї, тому долучилися до першого рівненського хакатону «Місто у смартфоні» під час якого учасники працювали над створенням мобільних додатків, які б полегшували життя мешканців міста. РЕНОМЕ-СМАРТ стали спонсорами події, а Сергій Теліженко та керівник проектів Тарас Антонюк разом з організаторами обирали команду з найцікавішою ідеєю.
18-19 листопада на базі Національного університету водного господарства та природокористування успішно пройшов Перший студентський хакатон під час якого представники РЕНОМЕ-СМАРТ виступили менторами, допомагаючи активним студентам розробляти свої проекти.
25 березня відбулася фінальна гра п’ятого сезону Чемпіонату з вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge від компанії Smart People. Компанія «РЕНОМЕ» вже вкотре стала партнером цього змагання.
РЕНОМЕ також підтримали проведення фінального змагання ІІІ-го сезону Чемпіонату із вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge на Волині. Цього сезону у фіналі змагалися 13 команд з університетів Рівненщини та Волині.
Група компаній «РЕНОМЕ» активно співпрацювала з освітньо-просвітницьким проектом «Smart Meetings», виступаючи спонсором на багатьох лекціях та майстер-класах.
Дуже плідною виявилась співпраця з університетами, адже завдяки їй представники РЕНОМЕ не тільки спробували себе у амплуа викладачів, читаючи лекції в університетах, а й з радістю прийняли у свою команду 28 студентів рівненських вишів.
РЕНОМЕ продовжить свою роботу над освітніми проектами на правах співпраці з університетами та у рамках Відкритої бізнес-академії, а що цікавого ще відбудеться у освітньому житті компанії у наступному році, ви можете дізнатись, слідкуючи за нашою сторінкою на Фейсбуці. І це обов’язково буде пізнавально!

Trust line

RENOME trust line

Dear employees and clients, if you know or encountered in your work:
• With extortion and receipt of monetary rewards;
• In violation of your rights;
• By committing against you unlawful actions by employees of all levels;
• In violation of internal rules and regulations of the Company;

You can report these facts by filling out the form below.
Anonymity is guaranteed.

Call back