Main » News » РЕНОМЕ – партнер грантового норвезького проекту

РЕНОМЕ – партнер грантового норвезького проекту

Лише органіка та нові технології . РЕНОМЕ стає компанією – партнером грантового проекту, що виконується в рамках Cooperation Programme with Eurasia і фінансується Norwegian Centre for International Cooperation in Education.

Проект присвячений темі циркулярної економіки в органічному сільському господарстві та покликаний створити «живу лабораторію», яка об’єднає наукові осередки університетів, компаній та організації, які можуть фінансувати співробітництво. «Це не просто аграрний проект . Бо я так думаю, що в аграрних країнах майбутній розвиток не дуже стрімкий. Але потрібно робити інновації в аграрному секторі – будувати господарство на таких розумних речах та реалізовувати «розумні ферми» поблизу міст, використовуючи навіть потенціал стічних вод. Це стає новою інноваційною технологією і це може бути цікавим і для Рівненського регіону», – розповідає координатори проекту Захар Малецький.

 

 

Партнерів із Норвегії, Німеччини, Білорусії та України група компаній РЕНОМЕ познайомила із своїм еко-проектом «Равликова ферма» у селі Понебель. Як відбувається вирощування «маточного стада», як створити найкращі умови для вирощування равликів, що вони їдять і яку цінність становлять, – це все розповіли під час захоплюючої екскурсії на «Равликовій фермі».

Кращий досвід закордонних колег підприємства будуть реалізовувати в життя, а симбіоз нових технологій та досліджень науковці з університетів опублікують у своїх працях.

 

 

 

Партнери проекту : Норвезький університет природничих наук (Норвегія), Національний університет водного господарства та природокористування (Україна), Університет прикладних наук Східної Вестфалії-Ліппе (Німеччина), Білоруський державний технологічний університет (Білорусь), DOSCON (Норвегія), A-Aqua (Норвегія), Interaquachem (Білорусь), РЕНОМЕ ЄВРОБУД (Україна), АГРО ОРГАНІК (Україна)

Trust line

RENOME trust line

Dear employees and clients, if you know or encountered in your work:
• With extortion and receipt of monetary rewards;
• In violation of your rights;
• By committing against you unlawful actions by employees of all levels;
• In violation of internal rules and regulations of the Company;

You can report these facts by filling out the form below.
Anonymity is guaranteed.

Call back