Main » News » Про підсумки та перемоги: У Рівному відбувся Міжнародний Бізнес – Форум «Велике Рівне. Енергоефективність 2018»

Про підсумки та перемоги: У Рівному відбувся Міжнародний Бізнес – Форум «Велике Рівне. Енергоефективність 2018»

На 2 дні Рівне стало потужною платформою для обміну досвідом та синергією між експертами з енергоефективності, представниками влади, громадськості та бізнесу. Група компаній РЕНОМЕ стала партнерoм масштабного Форуму.
Подія запам’яталася виступами впливових спікерів, також на Форумі розглянули державну стратегію реформування житлового сектору, найдієвіші програми підтримки енергоефективності, особливу увагу приділили перевагам місцевих та регіональних проектів для бізнесу та потенціалу розвитку енергоефективності на Рівненщині (наш регіон наразі лідирує по цих показниках в Україні).

Про сучасні тенденції в утепленні будівель та технології виготовлення енергоефективних вікон на Форумі розповіли партнери РЕНОМЕ – компанії зі світовим ім’ям Caparol Україна та REHAU Ukraine – віконні системи. Про програми термомодернізації та енергоефективності в житловому секторі для ОСББ, розповів міський голова Володимир Хомко. Також зауважив, що у місті наразі працює група експертів з корпорації НЕФКО в рамках співпраці з реалізації спільних проектів, спрямованих на впровадження енергоефективних заходів щодо об’єктів бюджетної сфери. Родзинкою події стало відкриття першого у Рівному Центру енергоефективності, який буде постійно функціонувати на базі НУВГП.
Тут консультуватимуть людей у питаннях енергозбереження, проводитимуть семінари, залучатимуть нові проекти з енергоефективності та готуватимуть енергоаудиторів.

Trust line

RENOME trust line

Dear employees and clients, if you know or encountered in your work:
• With extortion and receipt of monetary rewards;
• In violation of your rights;
• By committing against you unlawful actions by employees of all levels;
• In violation of internal rules and regulations of the Company;

You can report these facts by filling out the form below.
Anonymity is guaranteed.

Call back