Main » News » День кар’єри у Національному університеті водного господарства та природокористування

День кар’єри у Національному університеті водного господарства та природокористування

Як один з найбільших роботодавців у Рівному, ТОВ «РЕНОМЕ» прийняло участь у черговому Дні кар’єри на теренах Національного університету водного господарства та природокористування.

Цього року свої вакансії представили 30 компаній, однією з яких стала група компаній РЕНОМЕ. «РЕНОМЕ» намагається за будь-якої слушної ситуації поспілкуватись з юними та перспективиними спеціалістами, адже вони – те майбутнє, що буде творити історію не однієї компанії, тому представники РЕНОМЕ з задоволенням приймають участь у Днях кар’єри у нашому регіоні.

Кожна компанія мала можливість представити себе та розповісти про свою діяльність, а студенти – дізнатись про наявні вакансії та отримати перші враження про потенційних роботодавців, поспілкувавшись з «делегаціями». Представивши напрямки ІТ та будівництва, компанія з приємним подивом зіштовхнулась з яскравим інтересом з боку студентів. Адже майбутні випускники та молоді спеціалісти уже зацікавлені в облаштуванні свого майбутнього та побудові кар’єри.

День кар’єри підійшов до кінця, але РЕНОМЕ продовжуватиме приймати заявки на відкриті вакансії, проводити стажування та шукати таланти у свою «родину». Тому якщо ви давно мріяли працювати у великій та дружній компанії, але не наважувались на такий серйозний крок, або тільки починаєте думати про можливість роботи, ніколи не рано і не пізно спробувати!

Trust line

RENOME trust line

Dear employees and clients, if you know or encountered in your work:
• With extortion and receipt of monetary rewards;
• In violation of your rights;
• By committing against you unlawful actions by employees of all levels;
• In violation of internal rules and regulations of the Company;

You can report these facts by filling out the form below.
Anonymity is guaranteed.

Call back